Loading...
Welcome to Anarcho-Punk.net community ! Please register or login to participate in the forums.   Ⓐ//Ⓔ

KatuOnPunk 2011

Discussion in 'Suomen (Finnish)' started by tapsaboi, Aug 8, 2011.

 1. tapsaboi

  tapsaboiNew Member New Member


  3

  0

  0

  Oct 31, 2010
   
  KATU ON PUNK 2011
  13.8.2011 HKI, lähtö Aleksis Kiven patsaalta klo 13

  Vapaita tiloja karsitaan kovalla kädellä. Sosiaalikeskukset häädetään järjestelmällisesti. Tampereella puistot halutaan muuttaa paikoiksi, joissa vain perinteisen 'kunnon kansalais' -normin täyttävät ihmiset ovat vapaita viettämään aikaansa. Kadut täytetään rikkaimpien mainoksilla, eikä paikkoja joissa viettää aikaa rauhassa ja rahaa kuluttamatta ole. Autot ovat vallanneet tilan ihmisiltä, lupaa kysymättä. Me kieltäydymme olemasta näkymättömiä sivustakatsojia. Me emme anele paikkaamme yhteiskunnassa, me otamme sen.

  Punk - elämäntapamme jokaisessa hetkessä, ei ole pelkkää musiikkia. Se on kulttuuria jossa tehdään asiat itse ja opitaan uutta ilman kenenkään muun asettamaa pakkoa. Se on kulttuuria kielessä, musiikissa, vaatteissa, arvoissa; kaikessa, ilman päättäjiä tai rahaa.

  Tämän vuoksi me olemme tässä. Emme lampaina, vaan vapaina yksilöinä, itsemme puolesta. Nauttikaamme, laulakaamme, tanssikaamme, soittakaamme; olkaamme vapaita tänään, sillä tulevaisuus on nyt.

  www.anarkismi.net  Edellisenä iltana 12.8 Punx Picnic Dallapén puistossa klo. 17 - Safkaa, Hattaraa, Ammu Kusipää -kilpailu, fudista ja muuta kivaa ohjelmaa